NIEUWS & INFORMATIE


Nieuwe mogelijkheden: >>> auto's

We hebben een pagina toegevoegd om makkelijk uw prijs aanvragen te doen, deze is te vinden in het menu onder tarieven:

https://www.supplyplan.nl/tarieven/prijs-aanvraag/ 


CORONA MAATREGELEN:

 

wanneer er beperkingen zijn aangaande onze diensten etc.  wordt u hier indien nodig over geïnformeerd bij aanvang of tijdens de opdracht !

Wij handelen de delivery & pickups af op het schip

en zullen een schip (CCR) alleen nog betreden tot bovenaan de gangway, de ervaring tot nu toe is dat de medewerking van de crew hiervoor goed is en meestal sneller dan voorheen Sommige rederijen laten ook niemand meer toe in de ships-offices.

Mocht er door corona maatregelen van rederijen of overige bedrijven vertragingen ontstaan wordt u hier natuurlijk direct over geïnformeerd en zullen wij gezien de situatie dit niet door berekenen aan onze klanten. 

 

Ritten naar Europese landen kunnen uitgevoerd worden, wij hebben een verklaring en vignet van de overheid dat we onder de vitale/cruciale beroepsgroep vallen. Bij een eventuele Lockdown of gesloten landsgrenzen kunnen wij onze werkzaamheden

dus voortzetten: De chauffeurs zijn reeds in het bezit van een verklaring en alle andere eventuele nodige papieren. ook zijn wij in het bezit van mondkapjes en overige beschermingsmiddelen.

 

informatie rijksoverheid

informatie rivm