NIEUWS & INFORMATIE


We hebben een pagina toegevoegd om makkelijk uw prijs aanvragen te doen, deze is te vinden in het menu onder tarieven:

https://www.supplyplan.nl/tarieven/prijs-aanvraag/ 


CORONA MAATREGELEN:

 

wanneer er beperkingen zijn aangaande onze diensten etc.  wordt u hier indien nodig over geïnformeerd bij aanvang of tijdens de opdracht !

Wij handelen de delivery & pickups af op de kade en zullen een schip alleen nog betreden tot bovenaan de gangway, de ervaring tot nu toe is dat de medewerking van de crew hiervoor goed is zonder al te veel vertraging en meestal sneller dan voorheen Sommige rederijen laten ook niemand meer toe in de ships-offices.

Mocht er door corona maatregelen van rederijen of overige bedrijven vertragingen ontstaan wordt u hier natuurlijk direct over geïnformeerd en zullen wij gezien de situatie ons best doen dit niet door te berekenen aan onze klanten. 

 

Ritten naar Europese landen kunnen uitgevoerd worden, wij hebben een verklaring en vignet van de overheid dat we onder de vitale/cruciale beroepsgroep vallen. Bij een eventuele Lockdown of gesloten landsgrenzen kunnen wij onze werkzaamheden dus voortzetten: De chauffeurs zijn reeds in het bezit van een verklaring maar zijn ook in het bezit van mondkapjes en overige beschermingsmiddelen  en kunnen bij ons op verzoek getest worden !

 

informatie rijksoverheid

informatie rivm

Ook hebben wij de mogelijkheden en de professionele middelen om onze mensen te testen

COVID-19 Ag snel test voor detectie van acute corona virus infectie

 

Snel test om een neus- of keel swab te controleren op acute COVID-19 corona virus infectie. Dit alternatief voor een PCR test is perfect om snel een infectie te detecteren voordat het lichaam antilichamen heeft aangemaakt.De COVID-19 Ag Snel testen zijn voor in-vitro diagnostisch gebruik en hebben het CE keurmerk. Deze sneltest op corona virus infectie geeft binnen 15 minuten resultaat is eenvoudig in gebruik en heeft een nauwkeurigheid van 96,3%.