Diensten  &  extra services

 

 • Gratis voorladen voor de volgende dag of weekend
 • schip monitoren aangaande ETA, portstay en ETD
 • aanmelden van de chauffeur voor toegang terminal
 • account voor ship2report dirkzwager R'dam en A'dam
 • account marine traffic inclusief alerts etc.
 • contact met agent, controlekamer en security
 • exclusief vaste toegangs-passen voor sommige terminals.
 • constante aansturing aan boord zodat het geheel veel sneller en dus kostenbesparend verloopt.
 • de getekende pakbon indien nodig direct na levering scannen en naar u toe mailen in pdf
 • schip op de boei leveren?.. wij regelen het gehele traject  van A tot Z  inclusief e.v.t. de roeiers. 
 • Levering op de ankerplaats? .... vraag het ons !

Wanneer u ons belt hebben wij meestal binnen een half uur of eerder een auto ter plaatse en rijden uitsluitend uw rit, dus niets tussendoor voor andere als er geen tijd voor is. Wanneer het een on-board levering betreft kunnen wij voor u het gehele traject verzorgen inclusief eventueel het aanmelden bij de agent en terminal ook houden wij de schepen in de gaten aangaande ETA, PORTSTAY en ETD. Wij hebben inmiddels zeer goede contacten opgebouwd met

de  agenten, de Rotterdamse havendienst, maar ook met de controle-kamers en security van de terminals zodat wij altijd up to date zijn aangaande portstay en operations van het schip zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook zorgen wij  (indien nodig) voor de nodige douane formaliteiten. Voor sommige terminals hebben wij exclusief vaste toegangs-pasjes zodat wij snelle toegang hebben.

Wanneer er een schip aan de boei  ligt, kunnen wij indien nodig ook langszij uw kleine zending afleveren of ophalen door er met de roeiers naar toe te gaan. Wij regelen alles voor u ook de boeking met de roeiers en snelle aansluiting.

Wij kunnen zelfs ook eventueel leveringen regelen op de ankerplaatsen op zee !

leveringen op de boeien zijn door ons voorbereid en strak gepland, de roeiers zijn geboekt, de captain wordt vooraf geïnformeerd via de agent hoe laat we langszij komen zodat alles eventueel klaarstaat en alles geregeld is bij aankomst en het gehele traject dus snel, efficiënt en zo voordelig mogelijk verloopt.Natuurlijk vervoeren wij ook overige kwetsbare lading professioneel en met de grootste zorg !


Bijna dagelijks klein en groot transport van Rotterdam e.o. naar het noorden van Nederland (delfzijl)


 

Dagelijks transport op: 

Belgie - Frankrijk - Spanje - Italie - Polen - Duitsland


Transport  <> 

Noorwegen, Zweden, Denemarken of Finland

 

 Zoekt u transport naar Scandinavië ? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Rijnmondgroep is een logistiek partner die in staat is u een passende maatoplossing te bieden om uw goederen naar Noorwegen, Zweden, Denemarken of Finland te transporteren. Wij kunnen tevens aanvullende diensten voor u bieden door de douaneformaliteiten voor u uit handen te nemen die van toepassing zijn op de transporten van en naar Noorwegen.

Wij hebben dagelijkse vertrekken naar bijna geheel Noorwegen, Zweden en Denemarken. Daarnaast bieden wij onze klanten een extra service (afhankelijk van het aanbod) met bestemmingen in Noord Noorwegen en Noord Zweden.

Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld bestemmingen zoals:

Noorwegen:  Alta, Hammerfest, Narvik, Tromso, Honningsvag, Bodo, Mo I Rana, Mosjoen, Kirkenes, Vardo, Vadso, Kautokeino 
Zweden:       Kiruna, Gällivare, Lulea, Pitea, Jokkmokk, Kalix, Karlsborg, Skelleftea, Östersund etc.

- Groupage transporten;
- Deelladingen;
- Complete vrachten;
- Koel-, Vries-, en Thermotransporten;
- ADR-goederen


per vliegtuig met Onboard Koeriers.

U wilt uw kleine zending  zo spoedig mogelijk laten vervoeren met het vliegtuig? 

Met de Onboard Koeriers van Rijnmondgroep bent u verzekerd van de snelste levering. zendingen die 100% zeker in korte tijd op de eindbestemming moeten aankomen worden door onze Onboard Koeriers persoonlijk op de gewenste bestemming afgeleverd. Zo voorzien wij u van de beste en veiligste service in de kortste tijd.

 

 

Wat zijn Onboard Koeriers?

Onze Onboard Koeriers zijn gespecialiseerd in het verkorten van de aflevertijd. Bij andere zendingen bent u afhankelijk van vluchttijden en afhandeltijden. Deze spelen bij onze Onboard Koeriers geen rol. Direct na het opgeven van uw order gaan de koeriers op weg om uw pakketten op te halen en vervolgens reizen zij, eventueel direct door naar het afleveradres of schip.

 

Waarom zijn Onboard Koeriers interessant?

Sommige zendingen moeten gegarandeerd binnen bepaalde tijd op de eindbestemming aankomen. U wilt niet het risico lopen dat de pakketten te laat worden afgeleverd. Onze Onboard Koeriers stappen op de eerstvolgende vlucht. De zending wordt persoonlijk meegenomen tot aan de bestemming. Wanneer ieder uur een verschil maakt, zijn Onboard Koeriers de juiste optie.

 

Voordelen van Onboard Koeriers

U bent verzekerd van de snelst mogelijke levering. De zending wordt persoonlijk bij de bestemming afgeleverd en u weet exact waar uw zending zich bevindt.  Bij aankomst ontvangt u direct bericht van aflevering van onze koerier wij handelen alles voor u af, van ophalen tot afleveren ook de ticket etc.

 

Nadelen van Onboard Koeriers

Door de snelle leveringen liggen de kosten hoger dan bij andere transportvormen i.v.m. de kosten van de tickets, eventueel hotelkosten omdat er geen terugvlucht is dezelfde dag, en de koerier zelf.

 

Waarom kiest u voor Rijnmondgroep?

Bij ons als logistieke specialist met meer dan 45 jaar ervaring bent u aan het juiste adres voor perfect en efficiënt transport. Wij houden het zendingsproces zo kort mogelijk om u optimaal van dienst te zijn. Uw zendingen kunnen tot aan de deur of schip worden afgeleverd.