Diensten  &  extra services

 

Wanneer u ons belt hebben wij meestal heel snel een auto voor u en rijden uitsluitend uw rit, dus niets tussendoor als er geen tijd voor is. Wanneer het een on-board levering betreft kunnen wij voor u het gehele traject verzorgen inclusief eventueel het aanmelden via ship2report, de agent en terminal ook houden wij de schepen in de gaten aangaande ETA, PORTSTAY en ETD. Wij hebben inmiddels zeer goede contacten opgebouwd met de  agencies, de Rotterdamse havendienst, maar ook met de controle-kamers en security van de terminals zodat wij altijd up to date zijn aangaande portstay en operations van het schip zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook zorgen wij  (indien nodig) voor het afmelden bij de  douane. Voor sommige terminals hebben wij exclusief vaste toegangs-pasjes zodat wij snelle toegang hebben, dus geheel ontzorgd !

Schip monitoren aangaande ETA, Portstay en ETD

Aanmelden van de chauffeur voor toegang terminal

Accounts voor ship2report en marine traffic

Contact met agenten, controlekamers en security

Exclusieve toegang voor ons bedrijf bij terminals

proffessionele efficiënte Aansturing onboard zodat alles snel verloopt.

Bij vertraging op locatie direct een terugkoppeling

Uw getekende papieren direct of zeer snel in uw mailbox (PDF)

schip op de boei leveren?.. vraag naar de mogelijkheden

kleine leveringen onder begeleiding met het vliegtuig onboard naar west-Europese bestemmingen.

 

Marine Allround Services ..... super geregeld !

Wanneer er een schip aan de boei  ligt, kunnen wij indien nodig ook langszij uw kleine zending afleveren of ophalen door er met de  roeiers  naar toe te gaan, Wij regelen alles. Leveringen op de boeien zijn door ons snel voorbereid en strak gepland, de roeiers zijn geboekt, de captain wordt vooraf geïnformeerd via de agent hoe laat we langszij komen zodat alles eventueel klaarstaat en alles geregeld is bij aankomst en het gehele traject dus snel, efficiënt en zo voordelig mogelijk verloopt.

 

leveringen aan de boeien zijn echter beperkt en afhankelijk van beschikbaarheid personeel en bereikbaarheid van het schip, tevens wordt er een toeslag voor deze service berekend !  (zie inlog tarieven of neem even telefonisch contact op)


 

Beschikbaarheid voor uw transport:

Maandag t/m Zondag

van 06:00 tot 00:00.  (met de roeiers tot 18:00 uur indien beschikbaarheid ! )

Dagelijks klein en groot transport

van Rotterdam e.o. naar:

Delfzijl, Duitsland, Scandinavië, Belgie, Spanje

 

 Zoekt u transport naar Scandinavië ? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Rijnmondgroep is een logistiek partner die in staat is u een passende maatoplossing te bieden om uw goederen naar Noorwegen, Zweden, Denemarken of Finland te transporteren. Wij kunnen tevens aanvullende diensten voor u bieden door de douaneformaliteiten voor u uit handen te nemen die van toepassing zijn op de transporten van en naar Noorwegen.

Wij hebben dagelijkse vertrekken naar bijna geheel Noorwegen, Zweden en Denemarken. Daarnaast bieden wij onze klanten een extra service (afhankelijk van het aanbod) met bestemmingen in Noord Noorwegen en Noord Zweden.

Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld bestemmingen zoals:

Noorwegen:  Alta, Hammerfest, Narvik, Tromso, Honningsvag, Bodo, Mo I Rana, Mosjoen, Kirkenes, Vardo, Vadso, Kautokeino 
Zweden:       Kiruna, Gällivare, Lulea, Pitea, Jokkmokk, Kalix, Karlsborg, Skelleftea, Östersund etc.

- Groupage transporten;
- Deelladingen;
- Complete vrachten;
- Koel-, Vries-, en Thermotransporten;
- ADR-goederen


Per vliegtuig met Onboard Koeriers.

U wilt uw kleine zending onder begeleiding zo spoedig mogelijk laten vervoeren met het vliegtuig? 

Met de Onboard Koeriers van Marine Allround Services bent u verzekerd van de snelste levering. zendingen die 100% zeker in korte tijd op de eindbestemming moeten aankomen worden door onze on-board Koeriers persoonlijk op de gewenste bestemming en on-board afgeleverd. Zo voorzien wij u van de beste en veiligste service in de kortste tijd.

 

 

Wat zijn Onboard Koeriers?

Onze on-board Koeriers zijn gespecialiseerd in het verkorten van de aflevertijd. Bij andere zendingen bent u afhankelijk van vluchttijden en afhandeltijden. Deze spelen bij onze Onboard Koeriers geen rol. Direct na het opgeven van uw order gaan de koeriers op weg om uw pakketten op te halen en vervolgens reizen zij, eventueel direct door naar het afleveradres of schip.

 

Waarom zijn Onboard Koeriers interessant?

Sommige zendingen moeten gegarandeerd binnen bepaalde tijd op de eindbestemming aankomen. U wilt niet het risico lopen dat de pakketten te laat worden afgeleverd. Onze Onboard Koeriers stappen op de eerstvolgende vlucht. De zending wordt persoonlijk meegenomen tot aan de bestemming. Wanneer ieder uur een verschil maakt, zijn Onboard Koeriers de juiste optie.

 

Voordelen van Onboard Koeriers

U bent verzekerd van de snelst mogelijke levering. De zending wordt persoonlijk bij de bestemming afgeleverd en u weet exact waar uw zending zich bevindt.  Bij aankomst ontvangt u direct bericht van aflevering van onze koerier wij handelen alles voor u af, van ophalen tot afleveren ook de ticket etc.

 

Nadelen van Onboard Koeriers

Door de snelle leveringen liggen de kosten hoger dan bij andere transportvormen i.v.m. de kosten van de tickets, eventueel hotelkosten omdat er geen terugvlucht is dezelfde dag, en de koerier zelf.

 

Waarom kiest u voor Marine Allround Services ?

Bij ons als logistieke specialist met meer dan 45 jaar ervaring bent u aan het juiste adres voor perfect en efficiënt transport. Wij houden het zendingsproces zo kort mogelijk om u optimaal van dienst te zijn. Uw zendingen kunnen tot aan de deur of schip worden afgeleverd.